MISIUNEA NOASTRĂ

Știm că războiul declanșat de Rusia a pus în stand-by viețile a milioane de ucraineni. Aceștia au fost nevoiți să pună pauză visurilor și să fugă din calea pericolului, pentru a-și salva viețile. Totul s-a schimbat din cauza acestui act de agresiune.

Cu toate acestea, pauză nu înseamnă stop. Acești oameni au abilități, talente, hobbyuri. Au un viitor strălucit înainte, iar noi vrem să îi sprijinim să și-l construiască.

Ucrainenii nu sunt refugiați. Sunt oameni a căror poveste are nevoie de puțin ajutor pentru a merge mai departe.

UA made in RO este gata să deschidă tuturor celor cu spirit antreprenorial un nou capitol din viața lor. Aici, în România.

CUM VOM FACE ASTA?

Toți refugiații ucrainieni care înscriu pe platforma uamadein.ro o idee de afacere au șansa să câștige unul dintre cele 11 premii de câte 4.000 euro fiecare și acces la o serie de workshopuri special create pentru ei. În plus, toți cei înscriși vor primi gratuit un curs online de ecommerce, după încheierea înscrierilor.

În etapa de înscrieri doritorii trebuie să se gândească la o idee de business, la cum pot ei să își pună în valoare abilitățile și talentele pe piața din România.

Nu contează dacă persoana care aplică este bucătar, IT-ist, coafeză sau fost antreprenor. Contează pasiunea din spatele ideei, iar dacă are și experiență în domeniul antreprenoriatului, cu atât mai bine.

Ai nevoie de mai multe informații cu privire la proiectul nostru?

Descarcă broșura sau scrie-ne la contact@pentrubine.ro

MEMBRII JURIULUI