JURIU

Proiectul UA made in RO are alături un juriu format din membri cu experiență de business care vor desemna cele 11 idei câștigătoare a câte 4.000 euro fiecare, care vor primi acces la o serie de workshopuri special create pentru câștigători.

Aceștia au, în plus, și un rol de susținere și îndrumare informală, oferind câștigătorilor, alături de experții selectați să susțină workshopurile, sfaturi despre transpunerea ideii lor de afaceri în planuri și tactici concrete, menite să le faciliteze accesul pe piața din România. Prin competențele și experiența dobândită, membrii juriului pot oferi perspective din zona antreprenorială din domenii diverse precum jurnalism și producție media, comunicare și marketing, fashion și decorațiuni, financiar, juridic și tech. De asemenea, membrii juriului oferă oportunitatea de conectare cu persoane cheie din mediul de business românesc, ce pot deveni parteneri, clienți sau finanțatori pentru antreprenorii din proiectul UA made in RO.

Criteriile de selecție ale celor 11 câștigători sunt accesibile aici.

JURAȚII PROIECTULUI

4

Mirela Dogaru

Director Comercial și membră a Comitetului Executiv al Grupului MedLife, cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Mirela deține un master Executiv în Administrarea Afacerilor și are peste 15 ani de experiență în Strategic Consulting, inclusiv business plan & sales strategy development.

5

Ioana Căbuz

Client Service Director la NEXT Advertising și owner al brandului SOLLUNA. Ca reprezentant al NEXT Advertising, creatorii proiectului UA made in RO, Ioana crede în valoare relațiilor, a comunității, a antreprenoriatului și a ideilor care aduc oamenii împreună.

1

Valentina Vesler

Director de Comunicare & PR în cadrul Valvis Holding cu o experiență de 18 ani în leadership, branding, planificare strategică și poziționare produs.

7

Veronica Soare

Absolvent de Comunicare și Arta Actorului, storyteller, trainer, câștigător JCI TOYP 2016 – Ten Outstanding Young People, fondator KaleidoLove și creator inimaOglindă.

9

Oana Botezatu

Jurnalist, antreprenor, fondator Cup & Candle, un business care produce lumânări vegane, eco-friendly.

5

Bogdan Iliescu

Managing Partner BICF Corporate Finance. Calități de leadership extraordinare. Certificări în Board Practice și Directorship de la Henley Business School.

8

Dragoș Vîlcu

CEO Multi Media Est, o companie de producție media pe care a fondat-o. Co-fondator al ZYX Publishing, investitor în Apollo 111 – Teatrul, Brand Minds și Talent Garden.

10

Sorel Radu

25 de ani de experiență în top management. 15 ani în Leadership Coaching. 15 ani de experiență antreprenorială. Start-up coach în Guerrilla Camp Accelerator.

2

Gabriel Crețu

Managing Partner la Adwisers, o companie specializată în consultanță financiară, și la Leader Journey, companie specializată în training de leadership pentru companii mici și medii, dar și pentru persoane fizice.

3

Mihai Chișu

Specialist în piața de capital românească și internațională, cu peste 20 de ani de experiență în piețe financiare. Deține un doctorat în Științe Economice cu specializarea Finanțe Comportamentale.

4

Bogdan Axinia

Managing Director eMag Ventures, senior leader cu 20 de ani experiență în companii tech cu creștere acccelerată.

3

Radu Savopol

Fondatorul 5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din România, o poveste 100% românească. Un concept unic de calitate, preț corect, produse “to go”, dezvoltarea consumului stradal.